Wat zijn tenthuisjes?

Een tenthuis is een tussenvorm tussen kamperen en een vakantiehuisje. Net als in een vakantiehuisje staan er echte (stapel) bedden, stoelen en een gewone tafel. Ons tenthuisje staat op de mooiste plek van de camping, namelijk direct aan de duinrand en bij de strandopgang!

 

 

Tenhuis Ameland Zilt 26 – 7
Tenhuis Ameland Zilt 26 – 6
Tenhuis Ameland Zilt 26 – 5
Tenhuis Ameland Zilt 26 – 4
Tenhuis Ameland Zilt 26 – 3
Tenhuis Ameland Zilt 26 – 2

Tenthuis Zilt 26 max. 4 personen

Inventaris

Het tenthuis is volledig ingericht voor 4 personen. Met een compleet keukeninventaris (o.a.koelkast met diepvries, 4 pitsgastel, koffiezetapparaat, waterkoker). Er is electriciteit en WiFi. Een elektrische kachel is aanwezig voor koude ochtenden en avonden. Voor de kinderen zijn er wat spelletjes en stripboeken.

Slaapgedeelte

Er is slaapplek voor 4 personen (2-persoonsbed 160 cm breed en stapelbed). Dekbedden en extra dekens zijn inbegrepen. Het is mogelijk een bijzettent naast het tenthuis te plaatsen. Kosten zijn voor de huurder.

Buiten

Direct voor het tenthuisje is een afgeschermd houten terras, waar je windvrij lekker buiten kunt zitten. Tafels en stoelen staan klaar! Voor op het strand mag u onze strandstoeltjes en strandspeelgoed gebruiken.

Faciliteiten op de camping

U maakt gebruik van de faciliteiten van de camping voor douche en toilet etc. in een nieuw verwarmd gebouw, niet ver vanaf het tenthuis. Wilt u gebruik maken van de sanitaire voorzieningen, dan kunt u een pas halen bij de receptie die u kunt opwaarderen. Mocht u bij vertrek nog tegoed overhouden, dan ontvangt u het restantbedrag retour.

Overige zaken zoals wasserette, mini supermarkt, speeltuin, restaurant, recreatie en fietsverhuur zijn op de camping aanwezig.